понедељак, 2. фебруар 2015.

MAŠINE I APARATI ZA UGOSTITELJSTVO- HACCP standard


MAŠINE I APARATI ZA UGOSTITELJSTVO- HACCP standard- mikser barski stoni,, ručni stubni mikser,mikser električni ručni za nes kafu,blender-barski sokovnik,cediljka za agrume,drobilica leda račna,boca za šlag,aparati barski za espresso, multipraktik, za seckanje/pasiranje voća i povrća, mlevenje badema, oraha, lešnika,Winterhalter mašine za pranje čaša-belog posudja-crnog posudja, ATA mašine za pranje čaša-belog posudja ,mesoreznice-salamoreznice,mlin-mašina za mlevenje mesa,ljuštilica za krompir,univerzalna ljuštilica/seckalica

RASHLADNA-FRIGO OPREMA- HACCP standard- ledomati ,rashladni sto,rashladna
polica , rashladni orman, vitrina za kolače, rashladne vitrine izložbene pravugaonog oblika za pića,ločaće,zamrznutu robu-pravogaono ili ovalno staklo,frižideri,zamrzivači

TERMO OPREMA- HACCP standard- tople vitrine izložbene,pica peći sa jednom I dve etaže, aparati za hot dog jednodelni I dupli, palačinkare jednodelne I duple,friteze stolne jednodelne I dvodelne, friteze na nogarama plin/struja  , tosteri jednodelni I dupli preklopni, plinski/ električni roštilji stoni, ,rostilji pola plin pola struja na nogarama, salamanderi,električni pasta kukeri,konvektomati,peć pekarska termoventilaciona -sa komorom -za peciva i pizzu, šporeti sa el.rernom, šporet plinski, topli sto,sto gastronom ben mari,tople vitrine izložbene pravugaonog oblika sa pravugaonim ili ovalnim staklom, mikrotalasna rerna samostojeća za toplu kuhinju


NEUTRALNA OPREMA-HACCP standard- kolica konobarska-restoranska inox, sudopera sa dva otvora i sa tri,otvora, radni sto otvoreni  i sa vratima, viseći ormani otvoreni i sa vratima,ormani otvoren I sa vratima    





Нема коментара:

Постави коментар